Download lagu Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version) Mp3

download Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version) mp3

Download lagu Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version) MP3 dapat kamu download secara gratis di Laguterbaru. Details lagu Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version) bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version) berada dibawah.

Title: Sangu Mbesuk (Acoustic Version)
Artist: Kalia Siska
Album: Kalia Siska 2019 - versi cewek
Year: 2019
Genre: indo
Type file: Audio (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Watch Video

Lirik Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version)

Teruntuk kau yang disana
Maaf ku rung iso mulih
Aku durung iso bali

Saiki wis dungo'no aku ning Gusti
Diparingi sehat lan akeh rezeki

Kudu sabar kudu ngerti
Iki wis dadi dalane
Yen nerimo dilakoni wae
Piye meneh yo iki aku anane
Rasah mikir sing ora ora karuan

Sing penting aku wis sungguh sungguh
Kerjo golek duit udu kanggo liyane
Sithik demi sithik sing penting halal lan berkah
Kanggo sangu mbesuk
Kanggo sangu mbesuk
Kanggo urip mbesuk karo koe

Kudu sabar kudu ngerti
Iki wis dadi dalane
Yen nerimo dilakoni wae
Piye meneh yo iki aku anane
Rasah mikir sing ora ora karuan

Sing penting aku wis sungguh sungguh
Kerjo golek duit udu kanggo liyane
Sithik demi sithik sing penting halal lan berkah
Kanggo sangu mbesuk
Kanggo sangu mbesuk
Kanggo urip mbesuk karo koe

Sing penting aku wis sungguh sungguh
Kerjo golek duit udu kanggo liyane
Sithik demi sithik sing penting halal lan berkah
Kanggo sangu mbesuk
Kanggo sangu mbesuk
Kanggo urip mbesuk karo koe

Kanggo sangu mbesuk
Kanggo sangu mbesuk
Kanggo urip mbesuk karo koe


unduh lagu Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version) .mp3 ini hanya untuk review saja, apabila kamu suka dengan lagu Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version) belilah kaset CD official dari album Kalia Siska 2019 - versi cewek ini, kamu juga bisa mendownload secara legal di situs resmi Official iTunes Kalia Siska, untuk mendukung Kalia Siska – Sangu Mbesuk (Acoustic Version) di semua charts dan tangga lagu indonesia supaya Kalia Siska tetap berkarya.

Tags: #Kalia Siska #Sangu Mbesuk (Acoustic Version)