Download lagu Asep Balon – GOBLOG (Feat FEBBY WD x UDIN AND FRIENDS) Mp3

download Asep Balon – GOBLOG (Feat FEBBY WD x UDIN AND FRIENDS) mp3

Download lagu Asep Balon – GOBLOG (Feat FEBBY WD x UDIN AND FRIENDS) MP3 dapat kamu download secara gratis di Laguterbaru. Details lagu Asep Balon – GOBLOG (Feat FEBBY WD x UDIN AND FRIENDS) bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Asep Balon – GOBLOG (Feat FEBBY WD x UDIN AND FRIENDS) berada dibawah.

Title: GOBLOG (Feat FEBBY WD x UDIN AND FRIENDS)
Artist: Asep Balon
Album: ASEP BALON x FEBBY WD x UDIN AND FRIENDS
Year: 2019
Genre: indo
Type file: Audio (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Watch Video

Lirik Asep Balon – GOBLOG (Feat FEBBY WD x UDIN AND FRIENDS)

goblog, kamu mah goblog
geus ditulungan kalah ngalodok
geus diampihan kalah ngabadog
teu gableg cedo dasar si goblog

babaturan goblog, teu gableg rasa
aing keur senang sia unggal poe araya
aing keur di luhur saria milu jaya
tapi pas aing susah saria kamana?

mantuan sia mah ciga ngahakan suuk
cape ngagayem, beuteung aing angger ngurubuk
mun ulin jeung batur sia geus kudu bubuk
kalakuan kitu patut untung euweuh nu nusuk

teu mulang tarima teu gableg ka era
teu inget baheula sia sagala menta
"sep, nginjeum duit isukan dibayar"
mere nganjuk ka sia mah ciga nyawer biduan

goblog, kamu mah goblog
geus ditulungan kalah ngalodok
geus diampihan kalah ngabadog
teu gableg cedo dasar si goblog

jalma ciga sia kedah rada diwarah
kaditu kadieu ngan bisa nyieun masalah
ka aing ngomongkeun batur, dasar celeno
ka batur ngagogoreng aing, teu gableg cedo
ti ayeuna ku aing dibejaan
moal aya jalma nu bisa hirup sorangan
hiji waktu oge bakal karasa ku sia
duit moal bisa meuli babaturan satia
kamamana sorangan sia rek kumaha
mun sia maot rek dikuburna ku saha
asa pang-aingna, bro hirup sia poek
ngagotong pasaran mah moal bisa nitah gojek

goblog, kamu mah goblog
geus ditulungan kalah ngalodok
geus diampihan kalah ngabadog
teu gableg cedo dasar si goblog

datang saat sia ripuh
nyampeurkeun saat sia butuh
geus senang sia ngajauh

goblog, kamu mah goblog
geus ditulungan kalah ngalodok
geus diampihan kalah ngabadog
teu gableg cedo dasar si goblog

goblog, kamu mah goblog
geus ditulungan kalah ngalodok
geus diampihan kalah ngabadog
teu gableg cedo dasar si goblog

dasar si goblog


unduh lagu Asep Balon – GOBLOG (Feat FEBBY WD x UDIN AND FRIENDS) .mp3 ini hanya untuk review saja, apabila kamu suka dengan lagu Asep Balon – GOBLOG (Feat FEBBY WD x UDIN AND FRIENDS) belilah kaset CD official dari album ASEP BALON x FEBBY WD x UDIN AND FRIENDS ini, kamu juga bisa mendownload secara legal di situs resmi Official iTunes Asep Balon, untuk mendukung Asep Balon – GOBLOG (Feat FEBBY WD x UDIN AND FRIENDS) di semua charts dan tangga lagu indonesia supaya Asep Balon tetap berkarya.

Tags: #Asep Balon #GOBLOG (Feat FEBBY WD x UDIN AND FRIENDS)