Download lagu Happy Asmara – Dewe Wani Mp3

download Happy Asmara – Dewe Wani mp3

Download lagu Happy Asmara – Dewe Wani MP3 dapat kamu download secara gratis di Laguterbaru. Details lagu Happy Asmara – Dewe Wani bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Happy Asmara – Dewe Wani berada dibawah.

Title: Dewe Wani
Artist: Happy Asmara
Album: Happy Asmara single 2020 terbaru
Year: 2020
Genre: indo
Type file: Audio (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Watch Video

Lirik Happy Asmara – Dewe Wani

Bingung aku kudu pie 
Merjuangke kowe sing pasti akhire 
Amung pepisahan 
Mergo sadar aku iki sopo 
Ora nduwe opo opo

Tenan opo sing tak roso 
Kepenggak wongtuomu ora setuju 
Dewe bebarengan 
Mergo ngerti aku aku iki sopo 
Ora nduwe opo opo

Umpomo diteruske malah aku loro Dewe 
Yen tak ikhlaske  aku iseh sayang 

Reff:
Selawase Sliramu neng ati 
Snadyan aku iki ngerti ora iso dadi siji 
Tak lakoni kanthi kuat ati 
Siso uripku iki tak pasrahke marang Gusti 
Aku Dewe wani


unduh lagu Happy Asmara – Dewe Wani .mp3 ini hanya untuk review saja, apabila kamu suka dengan lagu Happy Asmara – Dewe Wani belilah kaset CD official dari album Happy Asmara single 2020 terbaru ini, kamu juga bisa mendownload secara legal di situs resmi Official iTunes Happy Asmara, untuk mendukung Happy Asmara – Dewe Wani di semua charts dan tangga lagu indonesia supaya Happy Asmara tetap berkarya.

Tags: #Happy Asmara #Dewe Wani