Download lagu Nella Kharisma – Dalan Liyane`` Mp3

download Nella Kharisma – Dalan Liyane`` mp3

Download lagu Nella Kharisma – Dalan Liyane`` MP3 dapat kamu download secara gratis di Laguterbaru. Details lagu Nella Kharisma – Dalan Liyane`` bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Nella Kharisma – Dalan Liyane`` berada dibawah.

Title: Dalan Liyane``
Artist: Nella Kharisma
Album: Nella Kharisma single terbaru 2020
Year: 2020
Genre: indo
Type file: Audio (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Watch Video

Lirik Nella Kharisma – Dalan Liyane``

Sopo sing kuat nandang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan

Ditinggal pas sayang sayange 
Pas lagi jeru jerune 
Kowe milih dalan liyane 

Sopo sing kuat ditinggal lungo 
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni 
Tak simpen ning njero ati 
Dewe wes ra dadi siji 

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati 
Isoku mung mendem esuk tekan sonten 
Mergo sadar diri kulo dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo 
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo 
Isoku mung nyuwun mugo ora getun 
Cekap semanten maturnuwun


unduh lagu Nella Kharisma – Dalan Liyane`` .mp3 ini hanya untuk review saja, apabila kamu suka dengan lagu Nella Kharisma – Dalan Liyane`` belilah kaset CD official dari album Nella Kharisma single terbaru 2020 ini, kamu juga bisa mendownload secara legal di situs resmi Official iTunes Nella Kharisma, untuk mendukung Nella Kharisma – Dalan Liyane`` di semua charts dan tangga lagu indonesia supaya Nella Kharisma tetap berkarya.

Tags: #Nella Kharisma #Dalan Liyane``