Download lagu Aviwkila – Balik Kanan Wae (Happy Asmara - Cover) Mp3

download Aviwkila – Balik Kanan Wae (Happy Asmara - Cover) mp3

Download lagu Aviwkila – Balik Kanan Wae (Happy Asmara - Cover) MP3 dapat kamu download secara gratis di Laguterbaru. Details lagu Aviwkila – Balik Kanan Wae (Happy Asmara - Cover) bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Aviwkila – Balik Kanan Wae (Happy Asmara - Cover) berada dibawah.

Title: Balik Kanan Wae (Happy Asmara - Cover)
Artist: Aviwkila
Album: Aviwkila cover terbaru 2020
Year: 2020
Genre: indo
Type file: Audio (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Watch Video

Lirik Aviwkila – Balik Kanan Wae (Happy Asmara - Cover)

Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe
Ati iki langsung iso tresno rasane
Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku
Naliko nyawang esem lan guyumu

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni
Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Sepurane aku wes tresno sliramu
Snadyan aku iki dudu pilihan mu
Mending tak ikhlasno
Dari pada cidro
Mugo kowe bahagia karo wong liyo

Sampai tiba waktu yang ku nanti
Tak ungkapke roso ning njero ati iki
Nanging nyatane kowe ono sing nduweni

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e

Aku tresno karo kowe
Nanging aku iso opo
Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo
Aku kudu iso nerimo
Snadyan ati loro rasane
Mungkin kabeh iki wes dalan e
Wes wes cukup mending balik kanan wae


unduh lagu Aviwkila – Balik Kanan Wae (Happy Asmara - Cover) .mp3 ini hanya untuk review saja, apabila kamu suka dengan lagu Aviwkila – Balik Kanan Wae (Happy Asmara - Cover) belilah kaset CD official dari album Aviwkila cover terbaru 2020 ini, kamu juga bisa mendownload secara legal di situs resmi Official iTunes Aviwkila, untuk mendukung Aviwkila – Balik Kanan Wae (Happy Asmara - Cover) di semua charts dan tangga lagu indonesia supaya Aviwkila tetap berkarya.

Tags: #Aviwkila #Balik Kanan Wae (Happy Asmara - Cover)