Download lagu K-Clique – Kittamove Mp3

download K-Clique – Kittamove mp3

Download lagu K-Clique – Kittamove MP3 dapat kamu download secara gratis di Laguterbaru. Details lagu K-Clique – Kittamove bisa kamu lihat di tabel, untuk link download K-Clique – Kittamove berada dibawah.

Title: Kittamove
Artist: K-Clique
Album: K-Clique 2020 single
Year: 2020
Genre: Malaysia
Type file: Audio (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Watch Video

Lirik K-Clique – Kittamove

Sekarang K-Clique buat move-ey
Please be real now prove-ey
Satu-satu peluru kita move-ey
Run the city with the groovy ey-uh ey-uh

Oh buat sampai boleh
(Buat sampai boleh)
Tak kira apa letih
(Woo)

Buat sampai boleh
Tak kira mana pergi

Buat sampai boleh
(Buat sampai boleh)
Tak kira apa letih
(Woo)

Buat sampai boleh
Tak kira mana pergi

Ramai mengaku raja tapi kota aku punya
Hidup di dalam rimba aku emas yang lain gangsa
Sebab aku lain belang
Bilang helang boleh terbang
Bilang rimau jangan bimbang
Bilang musang boleh menang
Gerak kerja dalam diam
Depan senyum belakang tikam

Kurang faham kena baham
Semalam salam sekarang terkam
Ini carta jadi fakta
Ini street bars naik takhta
Dulu jajah sekarang mana
Dulu arah sekarang cuba

Ramai kena angin taufan
Karya kami dah ke depan
Tersebar luas ke hadapan
Ku tidak ambil port tu rintangan

Tapi mereka cuma tahu berkata
Kesalahan keburukan orang dengan sengaja
Bukan teguran itu di kira sebagai tembakan
Clique ini jarang-jarang makan sindiran

Berapa sindiran aku singkirkan
Onsen jepun semalam sengaja layan bosan
In bangkok, we trade stock
In the hood, we split bread
Give to live for impact
In the club, play hip-hop

I told you, me and my clique focus to the top
Now who you dealing with
Which bag would you cop now
Yo, get low get low
You a pro…vaffanculo

Wow, ada yang cuba mengejar bintang
Ego melangit tu pembawaan kurang senang
K all-star on the move
Berapa kali kira kita kira kita move

 
Tiba masa kita move ambil peluru
Setahun impaknya tiap penjuru
Aku masih berlagu mengatur langkah ku
Tinggalkan ku satu peluru

Oh buat sampai boleh
(Buat sampai boleh)
Tak kira apa letih
(Woo)

Buat sampai boleh
Tak kira mana pergi

Buat sampai boleh
(Buat sampai boleh)
Tak kira apa letih
(Woo)

Buat sampai boleh
Tak kira mana pergi

Ramai yang fake
Muka syiling
Jangan nak test dalam ku punya ring
Jangan nak flex
Tak setanding
Ramai nak bite
Tiada taring

Game dalam game ni
Aku master dalam plan tu
Takkan boleh rank ku punya gang g
We keep it gsta dalam rank mu
Oh wow…komando dalam rap
Lepas das on target
Dah lambat nak combat
Nuclear K-clique initiate

Line up ku semua gila killer macam wu-tang
Bars full force we going full tank
Yeah for real we do it real macam g thang
Conquer semua hood
Running with my gang gang

But eh wait what
(What)
Tiada siapa buat jangan sampai aku buat
And now what
Jalan tiada stop
Masih nak rock at the top do it sampai meletop

Ini k versi devil level lain flame
Psychopath minda killer dalam ni game
Tembakan snipe hit ke degupan jantung

Murder case…nah ku terpaksa pancung
Tak cukup pancung bak sini ku bagi punch…line
Baris gerilla bars ready tuk launch…time
Apa level lu nak cut me
Jangan cerita kongsi kalau belum certified g

Hmmm seratus peratus fakta
Kami buat perubahan sampai mimpi jadi nyata
Kerat tenaga dan usaha ini semua untuk keluarga
Alhamdulillah angka sekarang berlipat kali ganda

Mereka lupa ukur kemampuan ku suka-suka
Mata naik merah mereka mula bermuka-muka
Sumpah setiap peluang yang sampai aku sapu rata
All the way up sampai nama jadi sejarah

Sekarang K-Clique buat move-ey
Please be real now prove-ey
Satu-satu peluru kita move-ey
Run the city with the groovy ey-uh ey-uh

Oh buat sampai boleh
(Buat sampai boleh)
Tak kira apa letih
(Woo)

Buat sampai boleh
Tak kira mana pergi

Buat sampai boleh
(Buat sampai boleh)
Tak kira apa letih
(Woo)

Buat sampai boleh
Tak kira mana pergi


unduh lagu K-Clique – Kittamove .mp3 ini hanya untuk review saja, apabila kamu suka dengan lagu K-Clique – Kittamove belilah kaset CD official dari album K-Clique 2020 single ini, kamu juga bisa mendownload secara legal di situs resmi Official iTunes K-Clique, untuk mendukung K-Clique – Kittamove di semua charts dan tangga lagu indonesia supaya K-Clique tetap berkarya.

Tags: #K-Clique #Kittamove